29 januari 2020

Workshop:

Een bedrijf runnen als fotograaf

Ben jij er bij?

Tenerife_Editorialshoot_880_websize.jpg

Wil jij:

Geld verdienen als fotograaf en eerlijke prijzen vragen?

Ideale klanten aantrekken?

Klanten tevreden houden en fantastische reviews krijgen?

Een fijne en snelle workflow?

Wie?

Mijn naam is Anouk en ik ben in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een succesvol (trouw)fotograaf. Naast dat ik tegenwoordig werk met klanten waar ik blij van word verdien ik er ook een goede boterham aan. Dat is echt niet altijd zo geweest. Nu ik weet hoe je daar kan komen als fotograaf deel ik die kennis graag met jou.

Tenerife_Editorialshoot_893_websize.jpg

Deze workshop is voor jou als je

één van deze dingen kunt aanvinken:

Ik wil:

1. Betere prijzen kunnen vragen en genoeg geld verdienen

2. Mijzelf niet meer vergelijken met andere fotografen en een eigen stijl hebben

3. Zelfverzekerd zijn in het krijgen van klanten

4. Mijn baan opzeggen en kunnen leven van fotografie

Ga samen met 9 andere fotografen praktisch aan de slag om aan jouw bedrijf te werken. Krijg handige persoonlijke tips, en leer van mijn manier van werken.

Capetown_BS_158.jpg
Tenerife_Editorialshoot_877_websize.jpg

Wat we gaan doen

- We gaan het hebben over het runnen van een business als fotograaf. Hoe kun je ervoor zorgen dat je ideale klanten krijgt? Wat moet je met social media? hoe ga je aan de slag met een goede workflow? Ik geef je een kijkje in mijn manier van werken en geef je tips om dit in jouw bedrijf te kunnen implementeren. 

- Daarnaast ga ik jullie laten zien hoe ik mijn foto's schiet. We gaan aan de slag met een portretshoot en ik leg je stap voor stap uit hoe ik te werk ga wanneer ik mensen fotografeer. 

- Vervolgens laat ik je mijn workflow in Lightroom zien en zal ik laten zien hoe ik mijn foto's bewerk en aanlever. Natuurlijk kun je mij al je vragen stellen over mijn manier van werken.

- Vind je het leuk om nog even door te praten over fotografie, of heb je nog veel meer vragen? Voor wie wil kunnen we samen een hapje eten in de stad. Houd er rekening mee dat deze kosten niet in de totaalprijs zijn verwerkt.

Wat anderen zeggen

Anoukfotografeert-workshop-61.jpg

Wat een toffe en leerzame workshop had ik bij Anouk! Ik heb zo ontzettend veel geleerd! Anouk is heel relaxed en gaf antwoord op al mijn vragen (en dat waren er veel). Ze nam overal rustig de tijd en gaf goede tips waar ik echt mee verder kan. 

Twijfel niet en boek een workshop en/of een mentorsessie bij Anouk, want je gaat met een bak vol aan informatie weer naar huis! 

Merel

Anoukfotografeert-workshop-46.jpg

Anouk is een fotograaf met veel ervaring en kennis. Ze is ontspannen, enthousiast en behulpzaam en gaf veel tips zowel op zakelijk gebied (hoe zorg je ervoor dat je je ideale klant aantrekt) als op praktisch gebied (hoe fotografeer je met felle zon). Ik zou deze workshop zeker aan andere fotografen aanraden. 

Tineke

Ben jij klaar voor een volgende stap?

Kom dan naar mijn workshop in mijn fantastische nieuwe kantoor in hartje Utrecht! We gaan samen van 13:00 - 17:30 aan de slag.

Wil je de dag afsluiten met een gezellig diner?

Mocht er interesse zijn kunnen we aan het einde van de dag natuurlijk samen een hapje eten! De kosten hiervan zijn voor eigen rekening

Doe mee en boek jouw plekje!

295,00

Exclusief btw

Deze kosten zijn aftrekbaar als studiekosten

Na deze workshop:

- Weet je hoe jij je ideale klanten aantrekt!

- Werk je met een prettige workflow

- Verdien je wat je waard bent!

- Weet je hoe je omgaat met negatieve ervaringen

- Kan jij jouw unieke personal brand neerzetten

- Ga jij beter aan de slag met Lightroom