ONLINE
IMAGE

Wil je meer klanten die passen bij jou en je werk? Heb je weinig foto's of videobeelden van jezelf en jouw werkzaamheden? Creëer samen met mij een betere connectie met jouw klant en volgers door jezelf te laten zien. Vertel je eigen verhaal en maak je bedrijf persoonlijk.

ZICHTBAAR EN PERSOONLIJK
INSTAGRAM

Een persoonlijk merk werkt! Als ondernemer weet ik heel goed hoe lastig het soms kan zijn om jezelf te onderscheiden in een verzadigde markt. Daarom wil ik ondernemers helpen een beter beeld te krijgen van hun verhaal en persoonlijkheid.

Dit doe ik samen met experts op het gebied van marketing en personal branding

Heb jij bijvoorbeeld wel eens nagedacht over wat jouw klanten of toekomstige klanten van jou zien en over jou lezen? Ben je zichtbaar op je eigen website en social media? En zo ja hoe? 

Of, heb je wel eens foto's laten maken en heb je wel een tekstje over jezelf maar vertelt dit weinig over wie jij echt bent? Of wat je verkoopt? 

Dan sluit Online image perfect bij jou aan!

WAT IS ONLINE IMAGE?
BLOG POSTS
ANOUKFOTOGRAFEERT

Hoi! Ik ben Anouk. Fotograaf, videograaf en een enthousiast persoon die van verhalen houdt. Tijdens mijn studie aan de kunstacademie leerde ik vanalles over storytelling en personal branding. Als ondernemer ontmoet jij je klant tegenwoordig eerder online dan in het echt. Daarom is het ontzettend belangrijk om jezelf te laten zien. 

Een persoonlijk merk is onderdeel van je bedrijf. Het delen van je eigen hoofd en je verhaal kan soms lastig zijn, maar door meer te leren over dit onderwerp kun je het jezelf een stuk makkelijker en leuker maken!

​ÉÉN OP ÉÉN SESSIE

Wil je graag met mij op pad om samen een mooie serie te maken over jou als ondernemer? Mail mij en ik stuur je alle informatie toe!

ONLINE IMAGE DAG

Op dit moment zijn er nog geen workshops gepland. Schrijf je in voor de mailinglijst om op de hoogte te blijven!

 

Wil je graag op de hoogte blijven en je als eerst kunnen aanmelden voor de volgende editie? Laat dan hier je gegevens achter.

P.s. Ik spam je niet, beloofd!

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAILINGLIST
 

WORK LOCATION

Wijde begijnestraat 8

Utrecht

but working worldwide

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

FOLLOW ME

Persoonlijk, inspiratie en nog veel meer!

Anoukfotografeert | Fotograaf & videograaf uit Amersfoort & Utrecht |  Algemene voorwaarden | Privacy verklaring