FOTO EN VIDEO VOOR JOUW PERSONAL BRAND!
Anoukfotografeert_Joelle_klein-11.jpg
ZICHTBAAR EN PERSOONLIJK

Wil je meer klanten die passen bij jou en je werk? Heb je weinig foto's van jezelf en jouw werkzaamheden? Creëer een betere connectie met jouw klant en volgers door jezelf te laten zien. Vertel je eigen verhaal en maak je bedrijf persoonlijk. Ontvang een mooie fotoserie en een sterke video.

+ Foto

+ Video

+ E-Book

 + Persoonlijk advies

+ Visagie

+ Haarstyling

+ Mooie locatie

+ Mastermind

Ilona_onlineimage_anoukfotografeert-69.j
WAT IS EEN ONLINE IMAGE DAG?

Samen met vier andere ondernemers ga je aan de slag met jouw personal brand. Van tevoren hebben we contact om het te hebben over jouw doelgroep, missie en uitstraling. Met een E-book vol tips en opdrachten ontwikkel je jouw personal brand.

 

Op de dag zelf heb je jouw foto en videoshoot. Van tevoren wordt je opgemaakt en wordt je haar gedaan. Vervolgens gaan we samen op de locatie mooie natuurlijke en persoonlijke beelden schieten. Binnen en buiten! De rest van de dag kun je aan de slag met opdrachten over personal branding samen met de andere ondernemers die mee doen. We hebben s'middags een toffe mastermind, om jouw dag helemaal goed af te sluiten.

Na dit traject heb jij jouw personal brand voor elkaar!

21 MAART 2019

Geef jezelf de mogelijkheid om je te richten op je ideale klant. Vertel jouw eigen verhaal en wordt daarmee uniek! Maak je bedrijf zichtbaarder door persoonlijk te worden. 

+ Één-op-één fotoshoot met 35 foto's die meer vertellen over jezelf en jouw bedrijf. Binnen één week ontvang je een preview van 5 foto's en binnen 4 weken ontvang je de rest.

+ Één-op-één videoshoot met jou! Laat meer van jezelf zien in bewegend beeld. Al werkend, schrijvend of iets heel anders. Vertel iets over jezelf of over je bedrijf en inspireer toekomstige klanten om voor jou te kiezen. Je ontvangt de nabewerkte video (van ± 1 minuut) binnen 4 weken! 

+ Een mooie naturel touch up door Giolina Braun waarbij je haar en make-up wordt gedaan.

+ Netwerken en Sparren met de andere ondernemers die meedoen aan de online image dag

+ Een mastermind sessie volledig gericht op jouw personal brand

+ Een E-book met tips en opdrachten voorafgaand aan de foto en videoshoot. Daarnaast hebben we persoonlijk contact om jouw fotoshoot voor te bereiden. Zo wordt jouw fotoshoot een gegarandeerd succes.

Anoukfotografeert_Onlineimage-2.jpg
DE DETAILS
€599,00

*ex. BTW

Er zijn maar  5 plekken beschikbaar!

LOCATIE

21 maart hebben we een prachtige locatie tot onze beschikking. We gaan aan de slag in Den Haag, midden in een mooi stukje van de stad. Denk aan stadse straatjes, leuke cafeetjes en natuurlijk dit fantastische hotel (zie foto's!).

WIE?
ANOUK
Fotograaf & Videograaf
Anoukfotografeert-Anouk-1.jpg

Samenwerken met andere ondernemers en een verhaal vertellen zit in mijn bloed. Ik vind het fantastisch om ondernemers te zien groeien en tot hun recht te zien komen. 

Online image is mijn manier om jou hierbij te helpen!

  • Instagram - Black Circle
Schermafbeelding 2018-12-13 om 17.05.50.
Hair en make-up Artist
GIOLINA
  • Instagram - Black Circle

Giolina gelooft in schoonheid die van binnenuit komt. Ze wil je helpen om deze naar voren te halen. Met haar natuurlijke aanpak zorgt ze ervoor dat de persoon die jij bent zich ook uit in jouw look. 

WAT ANDEREN ZEGGEN
Emma_onlineimage_anoukfotografeert-68.jp
Emma

Ik heb een sessie bij online image geboekt, omdat ik het tijd vond voor persoonlijke foto’s voor mijn Instagram en website. Ik was bezig met het ontwerpen van een nieuwe website en het leek mij het erg leuk om dit te promoten met een persoonlijke video. Ik ben nog steeds heel erg blij met het resultaat! Anouk wist me goed op me gemak te stellen en toen ik de foto’s aan familie en vrienden liet zien zeiden ze: Dit is echt Emma! Het is fijn dat de foto’s heel divers zijn en dit helpt mij om meer persoonlijke posts te plaatsen. 

Anoukfotografeert_Onlineimage-5.jpg
Joëlle

Ik ben niet zo'n ster in op de foto gaan, maar Anouk maakt het allemaal heel ontspannen en gezellig. Ze heeft goede ideeën, maar laat je ook heel vrij in hoe je het zelf graag wilt. Daarnaast is het ook erg leuk om met de handige tips uit het E-book van tevoren goed na te denken over wat je precies wilt laten zien. Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat, dit kan ik goed gebruiken voor mijn social media en website en het laat echt zien wie ik ben.

WIST JE DAT DE GEMIDDELDE ONLINE BEZOEKER 88% MEER TIJD BESTEED AAN EEN WEBSITE MET VIDEO?! 

(Bron: Mist Media)

Anoukfotografeert_Joelle_klein-9.jpg
hotel pistache.jpg
 

Wil jij 21 maart meedoen met de sessie dag? Je kunt je aanmelden door het onderstaand formulier in te vullen.

Heb je nog vragen? Stel ze in het formulier en ik zal ze beantwoorden voordat je jouw aanmelding definitief maakt. 

INSTAGRAM

Of nog een paar vragen stellen

  AANMELDEN  

Dankjewel! Je aanmelding is verstuurd. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAILINGLIST

Wil je graag op de hoogte blijven en je als eerst kunnen aanmelden voor de volgende editie? Laat dan hier je gegevens achter.

P.s. Ik spam je niet, beloofd!

Anoukfotografeert_#workmodeaug-46.jpg