YES! Wat tof dat je interesse hebt en aan de slag wil gaan met jouw personal branding! Zo iets plan je natuurlijk niet zomaar. Want het betekent dat je jezelf persoonlijker en wil laten zien aan jouw volgers en (toekomstige) klanten. Way to go! 

ÉÉN OP ÉÉN SESSIE
HOE WERKT HET?

Voordat we de sessie inplannen hebben we eerst telefonisch contact. We kunnen samen bespreken wat jij nodig hebt om je sessie tot een succes te maken. We gaan op zoek naar een locatie die het beste past bij wat je zou willen uitstralen. 

Dat kan midden in de stad zijn, of juist op een rustig plekje in de natuur.

Je ontvangt een E-book met informatie wat je kan helpen om je foto en videoshoot beter voor te bereiden. 

Samen denken we na over welke onderdelen nodig zijn om jouw shoot te laten slagen.

Inmiddels ben ik 7 jaar gespecialiseerd in het fotograferen van mensen (en nee, geen modellen!). Het kan soms best lastig zijn om gefotografeerd te worden. Tijdens de shoot begeleid ik je zodat het ‘ongemakkelijke gevoel’ al snel weg trekt. Samen maken we een mooie serie waar jij op staat zoals je bent.

 

Tip: dit is hét moment om jezelf te laten zien. Probeer je te ontspannen en voel je vrij om alles uit te proberen wat jij in je hoofd hebt.

De shoot duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Je mag je zo vaak omkleden als je zelf wil ; ). 

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ik heb een sessie bij online image geboekt, omdat ik het tijd vond voor persoonlijke foto’s voor mijn Instagram en website. Ik was bezig met het ontwerpen van een nieuwe website en het leek mij het erg leuk om dit te promoten met een persoonlijke video. Ik ben nog steeds heel erg blij met het resultaat! Anouk wist me goed op me gemak te stellen en toen ik de foto’s aan familie en vrienden liet zien zeiden ze: Dit is echt Emma! Het is fijn dat de foto’s heel divers zijn en dit helpt mij om meer persoonlijke posts te plaatsen. 

Ik ben niet zo'n ster in op de foto gaan, maar Anouk maakt het allemaal heel ontspannen en gezellig. Ze heeft goede ideeën, maar laat je ook heel vrij in hoe je het zelf graag wilt. Daarnaast is het ook erg leuk om met de handige tips uit het E-book van tevoren goed na te denken over wat je precies wilt laten zien. Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat, dit kan ik goed gebruiken voor mijn social media en website en het laat echt zien wie ik ben.

WORK LOCATION

Wijde begijnestraat 8

Utrecht

but working worldwide

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

FOLLOW ME

Persoonlijk, inspiratie en nog veel meer!

Anoukfotografeert | Fotograaf & videograaf uit Amersfoort & Utrecht |  Algemene voorwaarden | Privacy verklaring