Anoukfotografeert-Anouk-2.jpg
Anoukfotografeert-Anouk-1.jpg

HELLO!

Een enthousiaste fotograaf, videograaf en creatieve geest. Het gelukkigste ben ik wanneer ik samenwerk met andere creatieve mensen en unieke brands (en wanneer ik een puppy tegenkom). Concepten uitwerken of een documentatie van 'real life' momenten. Ik denk mee met jouw ideeën en samen werken we het uit tot een sterk resultaat.

1. Fotografie en videografie is iets wat ik mijzelf heb aangeleerd. 

De techniek heb ik verfijnd tijdens mijn studie aan de Kunstacademie. En sindsdien ben ik fulltime ondernemer. Naast Anoukfotografeert werk ik ook aan mijn studio Framing stories, een creatieve studio voor bedrijven die aan de slag willen met hun online identiteit.

2. Wanneer ik aan het editten ben raak ik in een roes waarin ik vergeet te eten en te drinken tot ik klaar ben. (Yes it is bad...)

3. Ik werk vanuit mijn kantoor in Utrecht (Samen met mijn zus Marit, zij runt een blog genaamd Girls of honour),  maar zo nu en dan ook vanuit huis. Alleen maar thuiswerken kan ik niet. Dan mis ik de vrimibo's en gezelligheid met anderen.

4. Samen met mijn man en hond woon ik in Amersfoort. We wonen in een gezellig stads huisje wat we volledig hebben opgeknapt.

5. Vakantie betekent voor mij avontuur; het vinden van verscholen ruïnes, dingen eten waar ik nog nooit van heb gehoord, mooie lege stranden ontdekken en wildplassen (oke, to much info).

6. Vrijwel al mijn hobby's zijn veranderd in werk. Foto's maken, video's editten, illustreren en designen. Zelfs wanneer ik op vakantie ben blijf ik foto's maken of ben ik aan het tekenen. Oh, en ik lees ook heel graag. Dat is gelukkig nog steeds alleen een hobby...