TROUWALBUM

album-20.jpg

Wat gaaf dat jullie een trouwalbum bestellen! Natuurlijk is het, het leukst als het album helemaal bij jullie past. Daarom zijn er een aantal opties die jullie kunnen kiezen zodat het album niet zo maar een trouwalbum wordt maar júllie trouwalbum. Welk formaat zou je willen bestellen? Bekijk het hieronder!

album-20.jpg

15x15

Bestel jullie trouwalbum in het klein om cadeau te geven aan bijvoorbeeld jullie ouders. Dat kan! Dit album zal een exacte kopie zijn van jullie album, maar dan in het klein. Houd er rekening mee dat bij dit album geen bewaarbox zit.

Prijs vanaf    200,-

album-13.jpg

20x20

Willen jullie een trouwalbum dat iets handzamer is? Dit album is dan perfect voor jullie! 20x20 centimeter is nog steeds een prima formaat voor een  trouwalbum.

Het is een stuk minder zwaar en wat makkelijker doorbladeren. Bij dit album zit een luxe opbergbox zodat je album nog heel lang mooi blijft.

Prijs vanaf  500,-

album-7.jpg

30x30

Willen jullie een echt ouderwets groot trouwalbum? Dan kies je voor 30x30 cm. Dit album is mooi groot, ook fijn om foto’s lekker groot te kunnen bekijken. Ideaal om met meerdere mensen te bekijken dus! Bij dit album zit een luxe opbergbox zodat je album nog heel lang mooi blijft.

Prijs vanaf  550,00

Yes, wij willen graag meer info!

Ik stuur je zo snel mogelijk alle informatie toe!